Ukens utgivelser v. 17

Mayka

Hver uke anbefaler vi deilige slipp som vi synes du bør få med deg.

Denne uka får du: “the reigning queen of the Swedish electro scene”, Mayka, hiphopens framtid, Adam Kanyama samt Magnus Ekelund som ifølge Mattias Alkberg har gjort “den mest pampete pop-plata som noensinne gjortser laget i Sverige ”. I sannhet en drøy påstand!
Dessuten, tre nye remixede versjoner av Ace of Base’s Don’t Turn Around, Beautiful Life og Hallo Hallo.

MAYKA – Bonanza (Style of Eye Remix)
Maja Edelbring er Mayka, en ung kvinnelig produsent, låtskriver, artist ocg DJ som nylig ble kalt “the reigning Queen of the Swedish electro scene” av den viktige musikkbloggen Discobelle. Hun har de siste to årene satt dansegolvene i brann både i Sverige og ute i verden med sin egen spesielle mix av house og electronica ocg med influenser fra worldmusic , storslagne trommer og klassiske film-soundtracks… Unormalt kreativ, paskpnert og med en enorm drive, noe som har gitt henne utelling allerede rundt debutsingelen og på viktige blogger og DJ´s rundtom i verden og seff på svensk P3. Vi fikk precisakurat inn denne utrolige remixen av Style of Eye, en av Sveriges største dansemusikk-eksporter og det vil vi jo så klart dele med deg. Sjekk den her!

ADAM KANYAMA – The Golden Child
Adam Kanyama er framtiden, hvis du spør Jason ”Timbuktu” Diakité, noe han understreket da Adam delte ut 2012s grammis i kategorien Hip-Hop/Soul. Og det er mange som er enige med han. I tillegg til oppptreden Grammisgallaen 2012 har Adam vunnet den nordiske rapkonkurransen Rap it Up og fått en halvtimes livespecial produsert av PSL-redaksjonen på SVT som sendes den 24. April.

Ingen artist innen sjangeren har skapt samme forventninger som Adam, som nå debuterer med singelen The Golden Child. Refrenget synges av stjerneskuddet Sabina Ddumba som bla. har sunget med Jenny Wilson som en del av Tensta Gospel Choir.
Adam er en tidløs artist som med sin energi og språk har et enormt potensiale.

MAGNUS EKELUND – Supernova
Magnus Ekelund er oppvokst “der ingen skulletru at nokon kunne bu”, stedet med verdens morsomste navn, nemlig Jokkmokk.

Magnus sine tekster har dramatiske budskap om kjærlighet og overlevelse, men de handler ofte om hans doble relasjon til sin samiske arv. I mai slippes “Det defintiva drevet”, Ekelunds andre album i eget navn etter fjorårets “Svart flagg”.
Svart Flagg hadde singelen “Utan Er”, som var en duett med Jakob Hellman som var det første livstegnet fra poplegenden på mange år. Magnus Ekelund medvirket også på Mattias Alkbergs kritikerroste album Anarkist.
Om Det definitiva Drevet sier Mattias Alkberg, “Det är den pampigaste popskivan som någonsin gjorts i det här landet. Och bättre än alla andra pampiga rockskivor i hela världen.” “Varje känsla besjunges som vore den en ny känsla, en sensation. Och musiken backar upp denna grandiosa ambition. Det är episkt och det är frestande att beskriva det i termer av äkthet och Born to run…”